”Välittäjä, jolla on sydän paikoillaan kovien arvojen Suomessa. Suosittelen lämpimästi!”

Etsiessäsi vuokralaista, saat huonolla ilmoituksella todennäköisesti huonoja vuokralaisia, kun taas ammattilaisen avulla herätät hyvien ja laatutietoisten vuokralaisten kiinnostuksen.

HEHKU LKV on pääkaupunkiseudulla toimiva asiakaslähtöinen välitysliike. Toimimme aidosti asiakkaan parasta ajatellen ja käytämme toiminnassamme nykyaikaisia välineitä. Markkinoimme vuokravälityskohteita samalla laadulla kuin myytäviä kohteitamme.

VUOKRAVÄLITYSPALVELUN KUVAUS

1. Vuokravälitystapaaminen

Tapaamme sovittuna aikana ja tutustumme vuokrattavaan kohteeseen. Arvioimme alueellisten näkymien mukaan realistisen vuokratason ja sovimme vuokrapyynnön määrästä sekä muista ehdoista. Vuokrapyynnin oikea asettelu on paras keino saada luotettavat ja pitkäaikaiset vuokralaiset.

2. Markkinointi ja vuokralaisen etsintä alkaa

Uskomme kodillesi löytyvän uuden vuokralaisen ennen kaikkea hyvän markkinoinnin avulla ja asunnon ominaisuuksien realistisella esilletuomisella. Ennen markkinoinin alkamista vuokrattavasta kohteesta otetaan hyvät valokuvat ja valmistellaan muut mahdolliset markkinointimateriaalit mm. informatiiviset pohjakuvat. Kohdetta markkinoidaan vuokraovi.com-palvelussa, HEHKU LKV:n kotisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

3. Kun sopiva vuokraehdokas löytyy

Käymme vuokraehdokkaan kanssa läpi asetetut vuokran ehdot ja esittelemme vuokralaisen sinulle. Sopivan vuokralaisen löydyttyä tarkistamme vuokraehdokkaan maksuhäiriöiden tilanteen. Mikäli kaikki on kunnossa laadimme vuokrasopimukset ja saat luotettavan vuokralaisen.

PALVELUN HINTA

Vuokravälityspalvelumme hinta on 1,24 * 1 kk vuokran määrä. Hinnastosta voit tarkastaa muiden palveluiden hinnat.

PYYDÄ VUOKRAVÄLITYSKÄYNTI

Nimi*

Sähköposti*

Puhelin*

Vuokrattavan kohteen osoite*

Kohteen määritelmä*
KerrostaloLuhtitaloRivitaloParitaloOmakotitaloLomakiinteistö, mökki

Viestisi ja kohteen kuvaus*

Paras aika tavoitella