Jos etsit luotettavaa ja asiaasi sitoutunutta välittäjää, olet saapunut oikeaan paikkaan.

HEHKU LKV on pääkaupunkiseudulla toimiva lämminhenkinen välitysliike. Toimimme aidosti asiakkaan parasta ajatellen ja käytämme toiminnassamme nykyaikaisia välineitä.

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää välitystapaa.

PALVELUN KUVAUS

1. Kodin arviokäynti (aina ilmainen ja sitoumukseton!)

Tästä lähdemme liikkeelle.

Tapaamme sovittuna aikana ja tutustumme kotiisi tai muuhun myytävään kohteeseen. Keskustelemme tilanteestasi ja omista tavoitteistasi. Kerromme omista palveluistamme ja mietimme yhdessä toiveidesi mukaisen palvelupaketin. Mikäli et ole heti valmis lähtemään myynnissä liikkeelle, saat välityspalkkiotarjouksen ja voit harkita myynnin aloitusta rauhassa.

2. Markkinointi ja myynti alkaa

Uskomme kodillesi löytyvän uuden omistajan ennen kaikkea kattavan markkinoinnin avulla. Ennen markkinoinin alkamista on kodistasi otettu laadukkaat valokuvat ja valmisteltu ammattimaisesti muut mahdolliset markkinointimateriaalit. Kiinnitämme huomiota myös kotisi sisustukseen. Tarvittaessa voimme siivota ja stailata kotisi myyntikuntoon, jotta kotisi olisi mahdollisimman edustavasti esillä johtavilla markkinointikanavilla.

Myynnin aloitettuamme pidämme hyvää yhteyttä yhdessä sopimallamme tavalla. Perheiden kanssa on ollut helppoa kommunikoida perustamalla WhatsApp- tai Facebook-keskusteluyryhmä. Toisten kanssa kuulumiset vaihdetaan aina puhelimitse ja tietty sähköposti tavoittaa matkalaisetkin.

3. Kun ostaja löytyy

Hoidamme tarjouksen alkuneuvottelut ja autamme sopimaan kaupan ehdoista. Järjestämme aina asiakkaamme puolesta kaupantekotilaisuuden, varmistamme tarvittavien asiakirjojen olemassaolon ja pidämme huolta, että myyjän ja ostajan edut ovat turvattuja. Käytössämme on perinteiset paperiset sopimuspaperit kuin myös sähköinen, pankkitunnuksin toimiva allekirjoitusmahdollisuus.

4. Kaupan jälkeen

HEHKU LKV:n palvelu ei lopu kaupantekoon. Neuvomme kaikkia asiakkaitamme mm. tulevan asunnon ostoon liittyvissä asioissa ja annamme vinkkejä mm. lainan saannissa. Vanhana asiakkaanamme saat meiltä myös vinkit asioista, joihin tulisi kiinnittää erityisesti huomiota esimerkiksi uutta vapaa-ajan asuontoa hankittaessa sekä hintatietoutta alueen toteutuneista kaupoista.

PALVELUN HINTA

Välityspalvelumme hinta on aina yksilöllinen ja perustuu mm. arvioituun markkinointiaikaan, kohteen kokonaishintaan ja sovitun markkinointisuunnitelman sisältöön. Tarkista suuntaa-antava palveluhinta hinnastosta.

Normaalitapuksissa voimme antaa myös välityspalkkiotarjouksen näkemättä kohdetta, jos kohteen kuvaus on tarpeeksi kattava.

PYYDÄ ARVIOKÄYNTI TAI VÄLITYSPALKKIOTARJOUS

Nimi*

Sähköposti*

Puhelin*

Kohteen osoite*

Kohteen määritelmä*
KerrostaloLuhtitaloRivitaloParitaloOmakotitaloLomakiinteistö, mökkiTontti

Viestisi ja kohteen kuvaus*

Paras aika tavoitella